Momsregnskab

Har du helt styr på det med momsindberetning, eller er du lidt usikker på, om indberetningerne nu også er helt korrekte? Undgå at bekymre dig om det, og lad Flexbogføring hjælpe din virksomhed og dig med momsregnskabet og den tilhørende indberetning til SKAT.

Er du en virksomhed med en omsætning på over 50.000 kr, har du pligt til at være momsregistreret og indberette og betale moms.

Derudover er der krav om, at din kontoplan som minimum skal indeholde en konto for indgående afgift (købsmoms) samt en konto for udgående afgift (salgsmoms).

Momsen er noget af det, der kan være svært for en virksomhedsejer at holde styr på. For mange giver det ikke altid mening og logik omkring, hvor meget man må trække fra, og hvor meget man ikke kan. Samtidig kommer også spørgsmål om, hvad der skal indberettes, hvornår indberetningen skal ske, og hvilke felter er det nu lige, man skal udfylde i sin momsindberetning?

Flexbogføring kan hjælpe dig.

Overlad trygt dit momsregnskab og dine indberetninger til mig, så behøver du ikke længere at bekymre dig om deadlines, eller om dine momsindberetninger er rigtige.

Jeg sørger for, at din momsindberetning bliver indberettet til rette tid samtidig med, at den er korrekt og overholder gældende momslovgivning.

Jeg udarbejder dit momsregnskab og indberetter det til dig månedligt, kvartalsvis eller halvårligt afhængigt af, hvor ofte du har pligt til at indberette moms. Hvor ofte er afhængig af din årlige omsætning.

Med hjælp fra Flexbogføring sikrer jeg, at din moms behandles korrekt.

Du er velkommen til at kontakte mig, så vi kan få en snak om, hvordan jeg bedst muligt kan hjælp dig og din virksomhed.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til mine produkter? Eller vil du gerne vide mere om mig og hvad jeg kan tilbyde Jeres virksomhed?